ernest210 Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Witam. Chciałem się dowiedzieć jaką baterię polecacie do repliki King Arms M16A3 8.4v czy 9.6v (mocniejszej chyba nie ma co brać) oraz co sądzicie o samej replice jakoś nie mogłem znaleźć na forum opinii o tym modelu. Zastanawiałem się jeszcze nad 'G&P - M16A2 Shorty - COLT' ale za bardzo podobna do M4. Sama replika ma być prezentem dla osoby której bardziej podobają się M16 niż M4. Osobiście mam M4 G&P (mi akurat bardziej podobają się M4) ale nie jestem aż takim znawcą jeżeli chodzi o repliki. Z tego co czytałem body replik King Arms stoi na wysokim poziomie oraz nie sądzę aby były w przyszłości problemy z ewentualnym upgradem. Z góry dziękuję za wszelką odpowiedź lub jeżeli jest już gdzieś na forum temat o tej replice to prosiłbym o linka (i od razu przepraszam tych od przycisku 'szukaj' użyłem go ale nic nie znalazłem). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts