Hawk995 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Gra ktoś jeszcze w Napoleona? Jeśli tak to chętnie zagram jakąś bitwę multi. Podawajcie na pw albo tutaj swoje nicki na steam. Co do Shoguna to czeka ktoś na niego oprócz mnie? Gra zapowiada się dobrze. Nie lubię japońskiego klimatu ale mam nadzieję się do niego przekonać. Slajdy Nie było by dobrego tematu bez paru linków ;) Edited December 22, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Czekam z niecierpliwością, ale obawiam się, że mój komp będzie wyświetlał pokaz slajdów. W jedynkę z dodatkiem uwielbiam grać do dziś :). Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Jeśli chodził ci Empire albo Napoleon na najniższych to Shogun też jakotako pociągnie. Do premiery jeszcze 3,5 miesiąca. Trzeba pieniążki zbierać. W edycji kolekcjonerskiej dla Australii będą fajne szachy. Szkoda, że nie u nas. Edited December 23, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Grałem w większość części, klimaty empire/napoleon kompletnie mi ie pasują. Ale na shoguna 2 czekam i zapewne kupie, poczekam jeszcze na pierwsze recki. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Jeśli chodził ci Empire albo Napoleon na najniższych to Shogun też jakotako pociągnie. Do premiery jeszcze 3,5 miesiąca. Trzeba pieniążki zbierać. W edycji kolekcjonerskiej dla Australii będą fajne szachy. Szkoda, że nie u nas. Empire i Napoleon tną się na potęgę podczas bitew. Czasem freeze jest taki, że mogę spokojnie sobie np. smsa przeczytać zanim się odetnie ;D. A co do tej australijskiej edycji kolekcjonerskiej to gdzie (nazwa sklepu najlepiej) i za ile ona będzie dostępna :>. Trzeba uruchamiać kontakty zagraniczne coś czuję. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Wiem, że tak będzie wyglądać. Zero innych informacji. Nawet nie wiem czy jest już w sklepach dostępna. Skoro podczas bitew ci freezuje to Shoguna możesz nawet nie odpalić ;) Czas kompa wymienić. Mi się też jakoś muszkiety nie podobały ale Empire i Napoleon mnie do tego przekonały. Sądzę, że feudalną Japonię też mogę polubić. Edited December 23, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts