WielkiBuch Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Witam mam taki problem że w moim M4 DEFENDER G&P nie chcą za nic zejść okładziny ris próbowałem wciskać ciągnąc i wo gule nie idzie problem dokładnie w tym modelu http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2992 Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 wo gule- w ogóle.... Postaraj się przynajmniej pisać poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Odczep RIS od repliki i wtedy zobacz cz coś blokuje albo posmaruj czymś śliskim i wtedy spróbuj.Nie widzimy twojej emki więc ciężko pomóc.Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
WielkiBuch Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 Niestety ale na razie nie mam czym zrobić w najbliższym czasie dodam foto w każdym razie spróbuje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts