konioszyce Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Witam! Mam prośbe jak zjąć body w mp5 navy od JG. Jakis poradnik albo w jakiej kolejnosci trzeba rozkręcać? Bo chciał bym sie dostać do gearboxa. Z góry Dzięki Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Nie wiesz jak się dostać do GB i jeszcze chcesz w nim grzebać? Sprawdź na YouTube powinno coś być. Quote Link to post Share on other sites
Fantek93 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Kiedyś przecież trzeba zacząć przygodę z serwisem... Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Poszukać sobie nie łaska, nie? :bialaflaga: - http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=mp5+jg+dissasembly&btnG=Szukaj+w+Google#hl=pl&client=firefox-a&hs=Ld5&pwst=1&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&&sa=X&ei=UpQgTdiBJNGdOv3P-KcJ&ved=0CBYQvwUoAQ&q=mp5+jg+disassembly&spell=1&fp=d829f0a60ddeb1b5 :google: I nie "chciał bym" tylko "chciałbym". Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Też miałem ten problem, rozwiazanie jest proste - w rączce, po wyjeciu silnika pod nim (trzeba zaświecić latarką bo inaczej tego tam nie widać) sa dwie małe śrubki gwiazdkowe trzymające body do gb. Odkreć je jakimś długim śrubokrętem (musisz uważać bo te srubki są zawsze mocno wkręcone i trzeba mieć trochę siły). Rozkładałem MP5 więc jak to nie to to pytaj na PW to ci pomoge bo też się z tym męczyłem ale się w końcu udało :) a body do gb trzyma jeszcze kilka rzeczy choć ta jest chyba najbardziej oczywista bo najczęściej ludzie jej nie zauważają. PS. ludzie jesteście tak pomocni że nie wiem. odesłać do google to każdy noobek umie ale by coś wytłumaczyć trzeba juz trochę ruszyć mózgiem niestety. Pozdrawiam Edited January 2, 2011 by Vault13 Quote Link to post Share on other sites
konioszyce Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Dzięki wielkie!! Najbardzej za ostatni post !! Bardzo sie przydały linki i porady! Dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts