hakick Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Witam.Ostatnio zastanawiam się nad zakupem nowej repliki.Nie wiem czy to dobry wybór.Chodzi mi o to czy replika nie jest awaryjna i czy można ją tuningować. Oto ona: http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html Wszelkie inne propozycje są mile widziane.Replika do ok 360 zł. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nie jest awaryjne, jest o niej masa tematów. Tuningować nie warto, za 360zl innego, nowego nadającego się do gry AEG nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 To najlepszy wybór w tym przedziale cenowym :) Więc bierz póki jest. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 hasło CM.028 pojawia się praktycznie w co trzecim temacie na tym forum a Ty pytasz się czy to dobry wybór? ... Quote Link to post Share on other sites
mirus Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 jeśli tylko tyle bądź aż tyle floty należysz przeznaczyć to z czystym sumieniem mogę polecić Tobie tę replikę, upgrade też jest rozsądny. Co do tego co napisał doby_mudzyn_z_afryka to popieram wypowiedź. Wpisz sobie na wmasg w wyszukiwarkę hasło i czytaj, czytaj, czytaj.. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Nie jest awaryjne, jest o niej masa tematów. Tuningować nie warto, za 360zl innego, nowego nadającego się do gry AEG nie znajdziesz. Jak ktoś ma sentyment do broni to może tuningować ;d Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts