DDevilPL Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 (edited) ARMA to doskonała, niedoceniana (ja wszystkie ambitne gry) symulacja pola walki rozgrywająca się na ogromnej wyspie, której przejście wzdłuż zajmuje ok 45 minut. Gra została stworzona przez twórców Operation Flashpoint i jest oparta na silniku tej gry. W tej chwili można ją nabyć za marny grosz. Tworzenie misji multiplayer dzięki wbudowanemu wizardowi zajmuje kilka minut. Wyszukiwarka serwerów sprawnie znajduje wszelkie gry toczące się w naszym kraju. http://www.youtube.com/watch?v=e-ZjjPFImQI&feature=related Czy jest ktoś chętny na współną grę? Moja wersja patcha to 1_14. Edited January 7, 2011 by DDevilPL Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ja mogę być chętny tylko znajdź mi ARMA'e która pójdzie na procku 1.26ghz :D Quote Link to post Share on other sites
Dymion Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) Myślę, że lepszym filmikiem reklamującym Armę będzie lub coś z naszego krajowego podwórka Edited January 11, 2011 by Dymion Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts