gonzo528 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Witam Posiadam M15A4 od Ca z komorą G&P. Ostatnio wymieniłem gumkę na Guardera i replika strzela po 2 kulki na semi jak i ciągłym. Co poradzicie ?? Quote Link to post Share on other sites
malacz Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Skoro przed wymianą gumki replika działała poprawnie to odpowiedź jest chyba oczywista... Quote Link to post Share on other sites
gonzo528 Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 no właśnie że nie działała poprawnie mam 3 magi jeden od BOYa jak go włożę i zacznę podkręcać to kulki wylatują z lufy dwa od SRC tutaj kulki nie wylatują ale strzela po 2 kulki... Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 no właśnie że nie działała poprawnie mam 3 magi jeden od BOYa jak go włożę i zacznę podkręcać to kulki wylatują z lufy dwa od SRC tutaj kulki nie wylatują ale strzela po 2 kulki... 1.Masz zle zamocowana gumke HU. Po prostu podczas strzalu przesunela ci sie w kierunku wylotu lufy, i masz teraz w komorze UH na tyle miejsca, ze bez problemu wchodza 2 kulki. Uzyj tasmy teflonowej do poprawnego zamocowania gumki. Jak to zrobisz znajsziesz na YT : "teflon fix": albo "teflon tape mod". 2. Sprawdz czy masz wogole zalozony dystanser :cool: Quote Link to post Share on other sites
gonzo528 Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Jutro sprawdzę mocowanie gumki. A dystanser mam założony ;) Quote Link to post Share on other sites
gonzo528 Posted January 14, 2011 Author Report Share Posted January 14, 2011 Działa ;) Dzięki wielkie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts