Homar Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Witam, z góry przepraszam za pytanie,ale wole się po prostu upewnić zanim kupie,żeby w domu nie było zdziwienia,że magazynek nie wchodzi. A więc: czy ten magazynek lub ewentualnie ten będzie pasował do M4 S-System [P&J] wydaje mi się,że będzie,ale wole się upewnić. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Witam, z góry przepraszam za pytanie,ale wole się po prostu upewnić zanim kupie,żeby w domu nie było zdziwienia,że magazynek nie wchodzi. A więc: czy ten magazynek lub ewentualnie ten będzie pasował do M4 S-System [P&J] wydaje mi się,że będzie,ale wole się upewnić. Pozdrawiam. \ Będą pasowały oba. Quote Link to post Share on other sites
KEMOT95 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Tak, oba będą ok. Quote Link to post Share on other sites
Homar Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Dziękuję za odpowiedzi :biggrin: . Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
czaja18 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Dołącze się do tematu bo nie widzę sensu zakładania nowego. Mam SPR-ke P&J trochę tuningowaną, ze zmienioną komorą hop-up i mam teraz problem z podawaniem kulek. Wydaje mi się że komora ma trochę za krótką część przez którą dochodzą kulki bo mag działa ale dopiero gdy go docisnę. Obecnie mam magazynki DBOYS dokładnie te: http://gunfire.pl/product-pol-1152189724-Magazynek-Hi-Cap-FULL-METAL-do-M16-M4.html Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Jak wrócę z roboty to spróbuję wymienić cały zwalniacz maga na inny może to pomoże. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts