Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Mam taki problem z moją mp5, że po włożeniu magazynka replika od razu się zapycha.

Gdy wyciągne magazynek i przepcham lufe wyciorem to wystrzeli te 2-3 kulki które były w lufie. Wkładam magazynek i znów zapchane.

Gdy strzelam z magazynkiem w replice to słychać tylko taki stłumiony głos. Wcześniej replika leżała w warsztacie, ale już leży od jakiejś półtorej godziny w domu więc gumka powinna zdążeć odmarznąć?

Używam kulek guardera 0,23g więc to nie od nich chyba.

Proszę o pomoc ;]

EDIT:

Przyznam, że mieszałem w gearboxie i może coś źle ustawiłem?

Edited by Mig-27

Zauważyłem właśnie, że jak wsadzam kulki do repliki bez magazynka, to normalnie strzela. To może być coś od magazynka?

EDIT:

Po nasmarowaniu(z braku laku użyłem 007 ;] ) wystrzeli jakieś 100 kulek i znowu się zapycha i tak za każdym razem.

Edited by Mig-27
sutek od gumki

Nobla :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Skoro zalał na maksa to powinno być tak ślisko, że nie podkręcałoby wgle. W takim razie szukaj winy w lufie. Może masz tam jakiegoś paprocha przylepionego i nie chce zejść? Weź wyjmij lufię i komorę z repliki i postaraj się wpuścić do lufy kulkę. Zobacz gdzie się zatrzyma i tam szukaj rozwiązania.

Edited by Kiekos

Powiem, że po nasmarowaniu olejem silnikowym przestrzeliłem magazynek cały i jeszcze dla upewnienia poszedłem z kolegą troche postrzelać i dalej strzela ;]

Zasięg rzeczywiście spadł o 5-10m ale mam nadzieje, że po wystrzeleniu jakiejś ilości kulek to się wszytko wyrobi.

Pozdrawiam i dzięki za porady

P.S

Jak sie zowu zrypie to dam o sobie znać :D