blus22 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Mam szybkie pytanie pękną mi gb v2 łożyska 6mm w broni z pj i pytanie niema problemu jeżeli nowe gb będzie też v2 ale będzie miał inne łożyska jak i tak podczas serwisu będzie łożyskowane ?? Quote Link to post Share on other sites
kobejn669 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 (edited) Chodzi Ci o konfiguracje: nowy gb przeznaczony pod większe łożyska + łożyska ze starego? Tak będzie problem, jak łożysko 6mm chcesz umieścić w otworze o średnicy 7 lub 8mm? Będzie dużo luzu prawda? Podczas serwisu zapewne będzie podkładkowanie a nie łożyskowanie. Edited January 27, 2011 by kobejn669 Quote Link to post Share on other sites
blus22 Posted January 27, 2011 Author Report Share Posted January 27, 2011 Wiesz co może ja źle ujołem to w słowa jak kupie szkielet gb np na łożyska 7mm i będe chciał żeby mi w silesi factory przełożyli z tego co miałem do nowego a wiem że łożyska są tam wymieniane to zamiast 6 dadzą 7 i gitara ? Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Jak kupisz 7mm to włożą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts