Ghost10 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) Siema, dziś zabierałem się pierwszy raz za rozbieranie swojej eMki z p&j i mam problem gdy odkręciłem te śrubki z pinów to tam są takie jakby to nazwać..czopy, i nie wiem w jaki sposób to wyciągnąć, mocno siedzą. Edited January 28, 2011 by Ghost10 Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 nikt nie pomoże? gdy odkręcam śrubki z pinów w m16 p&j to reszta mocno siedzi tzn. te czopy mocno siedzą, i czym je wyciagnąć? Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Nie wiem co mam rozumieć przez czopy, ale mam akurat M16 P&J przed sobą i nie widzę nic, co mogłoby Ci przeszkodzić. Odkręcasz śrubki od pinów, wsadzasz cienki śrubokręt, bierzesz do ręki młotek, wielkie JEB i pinów nie ma w replice. A jeśli jest coś co to blokuje, to wrzuć dokładne zdjęcie. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 29, 2011 Author Report Share Posted January 29, 2011 Właśnie o to chodziło, odkręcam śrubki i o te JEB, nie wiedziałem że trzeba użyć siły i wolałem zapytać ,dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts