ASGJakubASG Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Na początek chciałbym pozdrowic wszystkich forumowiczów ;) Wiec niedawno kupiłem rplikę karabinku AK-47 beta specnaz (firmy JG).Na poczatku gdy naładowalem baterie na full zaczełem strzelac (i tu juz zaczał się problem) a mianowicie tryb pojedyńczy nie działa. Poprostu gdy przełączam na pojedyńczy strzela serią(przynajmiej)i luzno chodzi przełącznik trybów (gdy ustawiam na środek spada w dół a gdy na tryb bezpieczny spada na środek i poznie na sam dół,poprostu lata jak chce).A poza tym Wszystko jest w normie czyli: magazynek dobrze podaje kulki,nie trzęsie się kolba,celowniki są dobrze ustawione i łatwo sie celuje,silnik ładnie praczuje(nie za glosno nie za cischo i dla nie których +a dla niektórych nie Gdy strzrelam to czuć to).Kupiłem replikę z TanieMilitaria.pl (niezbyt lubiana ale ja sie zbyt nieznam).I jeszcze to jest mó drugi AEG (1st to był ak-47 cm.o28) a teraz kupiłem "bete". P.S.Będę czytał widomosci w sobote i w środe (ze wzgledu jak sie wyrobie) Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 1. Oddaj na gwarancję. 2. W niewłaściwym sklepie kupiłeś. Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 (edited) Może najpierw dokręć ten selektor. Skoro jest luźny, może "nie łapać" tej nakrętki na której jest osadzony. :happy: Edited February 18, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts