lukimefi Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Cześć. :icon_biggrin: Mam pytanie, chciał bym kupić karabinek wyborowy tak do 450zł. Może doradzicie jakiej firmy, z jakiej stronki albo jak dobrze przerobić słabe, tanie modele za małe pieniądze. Karabinek ma być wykorzystywany przez snajpera lub strzelca wyborowego. Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi. :happy: Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Za tą cenę to jedynie m14,firmą za twoją kasę może być jedynie cyma Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ja już nie mam sił... ZA TAKĄ KWOTĘ, NIE KUPISZ NAWET NAMIASTKI KARABINU SNAJPERSKIEGO ! NIE ZNAJDZIESZ NAWET DOBREJ BAZY DO BUDOWY REPLIKI KARABINU SNAJPERSKIEGO. POCZYTAJ ODPOWIEDNIE TEMATY NA FORUM. Dotarło? Quote Link to post Share on other sites
lukimefi Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 A może być taki http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_032a_olive_style-39.html bo jednak jest mała różnica i wyglądu i ceny. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 m14 jest dobrą bazą do tego,to jest to samo tylko inny kolor,cena i krótsza lufa. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Cm.032 Będzie dobra, jak na początek. Kuzyn miał bardzo fajna. Aczkolwiek musisz kupić lunete bo w zestawie nie ma. Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_032_wooden_style-750.html - tylko to z m14'stek Nie da rady zrobić karabinku snajperskiego za małe pieniądze Dużo roboty i pieniędzy. M14 cymy jest dobrą bazą pod karabin wyborowy - w razie czego masz tryb auto i jesteś szturmowcem. Proponuję pobiegać jako zwykły sołdat i systematycznie dokupywać części. Tej olive nie bierz bo ma krótszą lufę - co przełoży się na celność. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Screw to jest tylko mit długiej lufie, to było już gdzieś poruszane na forum. Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Screw to jest tylko mit długiej lufie, to było już gdzieś poruszane na forum. W takim razie zwracam honor Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Wersja olive ma od razu szynę montażową, jest tańsza, a 10cm w chińskiej stockowej lufie nie jest powalającą różnicą. Ja tutaj bardziej zdecydowałbym się na gust. W każdym razie jest to jedyna sensowna parasnajperka za te pieniądze. W przyszłości i tak będziesz mógł kupic dłuższą lufę precyzyjną i na nią tłumik Quote Link to post Share on other sites
lukimefi Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Mam zamiar właśnie dokupić do tego kolimator zamknięty 1x30 i dłuższą lufę. Powiedzcie mi czy kolimator to dobry wybór. W razie czego mam jeszcze lunetę 2-9x40 ale nie wiem czy będzie dobra do takiej repliki. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Ja już nie mam sił... ZA TAKĄ KWOTĘ, NIE KUPISZ NAWET NAMIASTKI KARABINU SNAJPERSKIEGO ! NIE ZNAJDZIESZ NAWET DOBREJ BAZY DO BUDOWY REPLIKI KARABINU SNAJPERSKIEGO. POCZYTAJ ODPOWIEDNIE TEMATY NA FORUM. Dotarło? Jak już nie masz sił, to nie pisz w forum Jestem Zielony, bo to forum dla ludzi o mocnych nerwach. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Dołóż trochę i kup==> http://allegro.pl/cyma-0-48s-akms-na-gwarancji-do-20-wrzesnia-i1444097783.html replika jest mocna i dobrze wykonana, świetna na początek ;) Quote Link to post Share on other sites
lukimefi Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Ok. Dzięki wszystkim za posty wiele mi to pomogło. Karmazyt a ty lepiej jak wchodzisz na forum to zażyj końską dawkę leku uspakajającego(taka rada na przyszłość). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts