Grubak Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Witam, Mam pytanie, czy w broni HK416 (chodzi mi o model JG6622) jest możliwość np: wymiany kolby i włożenie tam baterii, gdyż bardzo mi się nie podoba bateria w atrapie lasera. Może są jeszcze inne sposoby? Z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Np. lipo w prowadnicy kolby. Nie broń tylko replika. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Grubak Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 (edited) To fajnie, mam jeszcze pytanie, czy nie będzie problemów z przyszłym tuningiem tej repliki? Co powinienem wymienić, żeby zwiększyć fps-y? Edited February 8, 2011 by Grubak Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Nie fpsy, tylko osiągi. Gumka hop up, lufe na precyzyjną, komore hop up itp. Fpsy możesz zwiększyć za pomocą sprężyny, ale skoro jesteś nowy to lepiej nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts