NajemnikSF Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Witam. Interesuje mnie sprzęt SF z tego okresu: Ogólnie posiadam : Alicję prawie komplet brakuje tylko saperki, LBV była by dobrą opcją ? Plecak to mam patrol packa od IIFS, mundur bdu woodland i M14 Teraz bym prosił o wasze rady co do sprzętu, co jeszcze powinienem zakupić :) Jakieś zdjęcia poglądowe miło widziane :) Edited February 8, 2011 by NajemnikSF Quote Link to post Share on other sites
Then Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Echh... Które SF konkretnie?.. Quote Link to post Share on other sites
NajemnikSF Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 chodzi mi głównie o Deltę ale nie o film bhd :) może byś też USSF Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 W podanym przez Ciebie okresie w USSF wykorzystywano multum sprzętu. Między innymi to co podałeś, ale też mnóstwo customów, sprzęt komercyjny, M56, M67 a najlepiej wszystko wymieszane. Literatura jest, internet jest więc sam poszukaj. Jak będziesz miał konkretny problem związany z rekonstrukcją czy stylizacją to dopiero wtedy się pytaj, a nie "podajcie mi wszystko". Quote Link to post Share on other sites
Then Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 O Delcie cały wielki temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts