Usama Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Zakładam ten temat, aby oddać cześć Grze ponad Grami, jaką jest GMod i przy okazji pogadać z jej posiadaczami. Opiszcie tutaj swoje najdziwniejsze dokonania. Mi udało się zrobić podwieszany dom Gmana z windą i działającym telewizorem. Quote Link to post Share on other sites
zapek Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Osobiście posiadam GModa ale większość czasu spędzałem (chwilowo uruchomienie STEAMa sprawia mi problem ze względu na łącze jakie posiadam - PLAY ONLINE rox :D) na serwerach KillaZS (zombie survival) i innych typowo zręcznościowych (deathrun, climb) w trybie single bawiłem się nadzwyczaj mało, ale mam za sobą kilka udanych konstrukcji ;) kołowy transporter opancerzony sklecony z kontenera i kilku kół, miniguna, trochę różnego rodzaju pułapek i fortyfikacji. W najbliższym czasie (w porywach do pół roku) będę mieć już sensowne łącze i być może wrócę zarówno do giercowania w GModa i CSSa. pozdro ;) Quote Link to post Share on other sites
kryk Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Swego czasu grywałem w Zombie Survival głównie, chociąż dobrym sandboxem nie pogardzę. Zdecydowanie gra warta zakupu, z piratem nie mamy 99% możliwości do budowy i milionów różnych dodatków, propsów, skryptów i narzędzi a gra wciąga na dłuuuugie godziny :) Quote Link to post Share on other sites
Usama Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 @kryk Myślę, że chodziło Ci o starszą wersję-chodzi za darmo, ale ma sporo mniej możliwości. Pozdro! Quote Link to post Share on other sites
DevonSix Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Mam 550 godzin przegranych w Garry's Moda, głównie SpaceBuild ( budujemy statki kosmiczne z systemami przeżycia w kosmosie ) oraz RolePlay ( PERP / Applejack ). Ale sandbox też fajny :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts