babski Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Witam, jako że prowadzę kompletną renowację, tuning, poprawki to postanowiłem zabrać się za mechaniczne przyrządy celownicze...Chciałem je rozkręcić delikatnie żeby rozłożyć ale była w nich sprężynka i wystrzeliła razem z resztą...Wszystko mam ale nie wiem jak to poskładać z powrotem tak żeby było dobrze (żadnych luzów ani telepań)... Pomoże ktoś??? Quote Link to post Share on other sites
Han Solo Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Wrzucasz celownik najpierw na miejsce.Potem szeroka sprężyna skombinuj skądś bo inaczej lipa Potem to pokrętło z lewej strony (to w prawym górnym rogu zdj.) z drugiej strony wrzucasz na bolec pokrętło (w lewym górnym rogu zdj.) Do środka pokrętła sprężyna potem to metalowe kółeczko a na koniec to małe czarne gówienko i skręcasz śrubokrętem płaskim. Edited February 10, 2011 by Han Solo Quote Link to post Share on other sites
babski Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 :maniak_OK: :maniak_OK: Udało się, dzięki Ci za mały tutorial ;) Quote Link to post Share on other sites
Han Solo Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Spoko,Ostatnio też miałem z tym problem ale zrobiłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts