Cappuccio Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Na ładunki z kulkami (o ile dobrze usłyszałem ładunek miał kilkaset kulek) - bylem raz przy takim strzale i efekt był imponujący. Link to post Share on other sites
JackN Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Pozwolę sobie jedną rzecz sprostować w wypowiedzi kolegi Weqa :). Nie miałeś możliwości postrzelania z moździerza ponieważ, jak to zostało przed startem prze Nitkę ogłoszone, tymi "replikami" ze względów testowych i bezpieczeństwa mieli prawo strzelać tylko konstruktorzy ich z Areny ASG czyli ja i Goodman. Na prologu "testowaliśmy je w boju". Decyzja o zmianie amunicji została podjęta , ponieważ jak na otwartych przestrzeniach piłeczki tenisowe spełniają swoją rolę, to w lesie okazały się mało skuteczne ( nie widać było jak lecą i nie zauważano gdzie spadają ). Wymiana na kulki zdała egzamin, ponieważ grający dostawali z góry gradem pocisków i nie było niedomówień jeśli tylko dobrze się wycelowało. Do czasu głównej imprezy zostaną one jeszcze dopracowane i opracujemy do nich podziałkę odległości zasięgu względem kąta ustawienia. Pozdrawiam Arena ASG Ssmit Edited March 23, 2011 by ssmit Link to post Share on other sites
Weq Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Tak, tak - to był skrót myślowy, fakt że niejasny, z "do nas nie był przydzielony konstruktor z moździerzem". Tak jak skrót z "do nas nie był przydzielony kierowca z jeepem" :P Pozdrawiam, Weq Link to post Share on other sites
SARDINI Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Bardzo udana impreza. Na plus bym dał przede wszystkim to, że organizacja była sprawna i przejrzysta. Widziałem gorsze zloty o większym formacie. A minusy zawsze się znajdą, bo gdzie pięciu Polaków tam pięć zdań. Niepotrzebna ta aluzja z jeepem i kierowcą. Link to post Share on other sites
SARDINI Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 (edited) Weq zrozumiałem i jak najbardziej wycofuję się z ostatniego zdania. Edited March 28, 2011 by SARDINI Link to post Share on other sites
adam-krk Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 kiedy można spodziewać się zdjęć ? Link to post Share on other sites
nitka Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Witam Link do zdjęć . Na zlocie będzie znacznie więcej. http://exon.spamik.kei.pl/Syndicate_Wars_exon/ Link to post Share on other sites
adam-krk Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 dzięki wielkie do zobaczenia w maju Link to post Share on other sites
Recommended Posts