michu8888 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Witam wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem zakupionego na Allegro G36 JG. Niestety poprzedni właściciel zgubił instrukcję do repliki, a ja jako kompletnie w temacie zielony wolę jej nawet nie ładować bez odpowiednich wskazówek. Wybieram się co prawda do serwisu by sprawdzono wszelkie mechanizmy i mam też nadzieje, że tamtejsza ekipa nuczy mnie podstaw dotyczących uzytkowania i konserwacji, wolałbym jednak mieć własną instrukcje pod ręką. Tu pojawia się moja prośba. Czy znalazł by się ktoś, kto ma instrukcje do G36 JG w formie elektronicznej (pdf) i zechciałby się podzielić? Quote Link to post Share on other sites
Simrider Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 http://www.airsplat.com/airsoft-manuals.htm Quote Link to post Share on other sites
michu8888 Posted February 12, 2011 Author Report Share Posted February 12, 2011 Bardzo dziękuje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts