CptGhost Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) Witam mam problem z moim shitem, a mianowicie L96 AGM, kulka podkreca w prawo, mysle ze to za sprawa zle zamontowanego hop up, wiecie moze jak to poprawic, by strzelalo do gory, a nie na prawo? czy trzeba cos wymienic? pomozcie w woli scislosci to rozkrecalem ja tylko do czyszczenia, podzespolow nie tykalem, bo sie niezbyt na tym znam, jeszcze cos zpartole... Edited February 16, 2011 by CptGhost Quote Link to post Share on other sites
seger Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 lufe przekręciłeś w lewo. Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 (edited) jak to skorygowac? a jak to hop to raczej w prawo ;P Edited February 16, 2011 by CptGhost Quote Link to post Share on other sites
Ero-senin Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Jak lufę przekręciłeś w lewo to komora przekręciła się w prawo względem środka lufy :] Możesz spróbować deliatnie przekręcić lufę na właściwą pozycję a jak nie to rozłóż cały hop i jeszcze raz złóż [ W tych modelach nie jest to jakimś specjalnym wyzwaniem ... ] Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 ok, dzieki wielkie, pogrzebie w nim jutro, dzis juz nie postrzelam (ciemno). pozdrowionka Quote Link to post Share on other sites
mike747 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Miałem ten sam problem z tym samym karabinem. Kulki 0.20 leciały w prawo, a jak załadowałem 0.25 było całkiem przyzwoicie i nie znosiło tak strasznie. Quote Link to post Share on other sites
Rraptor Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Miałem ten sam problem z tym samym karabinem. Kulki 0.20 leciały w prawo, a jak załadowałem 0.25 było całkiem przyzwoicie i nie znosiło tak strasznie. No tak - bo istnieje coś takiego jak wiatr........ Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Daty kolego, daty... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts