Strag Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Witam. Zamierzam ściągnąć oryginalny zestaw kolby i obydwu chwytów od H&K od G3 zarówno w kompozycie jak i drewnie. Wcześniej czytałem tematy ludzi którzy tego poszukiwali, widzieli etc. ale nie znalazłem samego tematu dotyczącego wymiany tych części. Stąd moje pytanie : Czy ktoś wymieniał kolbę/chwyty do G3 na oryginalne? Jak dużo pracy trzeba w to włożyć i co wymaga najwięcej starań, co jest problematyczne etc. Dziękuję z góry za opinie. Zamieszczam foty : Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Najwięcej roboty jest z obsadzeniem kolby w obsadzie od repliki, oryginalna obsada jest za wąska. Miałem taki zestaw z tworzywa, dopasowanie chwytu przedniego to była chwila z pilnikiem. Quote Link to post Share on other sites
Strag Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 Temat do kasacji, dostałem pełną informację już, i nie JG tylko SAR :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts