Shiloh Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Witam serdecznie, mam problem - pękł mi przycisk mocujący w kolbie G&P Sniper do G36. Czy ktokolwiek z was może mi potwierdzić czy da się podmienić ten przycisk z standardowej kolby do G36 (czy jest on tak samo montowany w kolbie). Bardzo proszę o pomoc. Urządzi mnie informacja jak montuje się ten przycisk? Poniżej znajdują się zdjęcia wymontowanego przycisku z kolby G&P czy ktoś może mi chociaż potwierdzić czy w standardowej kolbie wygląda to identycznie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Foto 1 Foto 2 Quote Link to post Share on other sites
Shagg Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 (edited) W moim JG-owym Gandalfie nie ma tej dziurki na dole i na stronie, której nie widać na zdjęciach, jest takie wcięcie. Poza tym kształt jest taki sam. Edited February 21, 2011 by Shagg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts