Piterovy Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Witam, jestem zielony, chciałem zakupić pierwszą replikę, mam 600-700 zł na samą broń. Moją uwagę przykuła ta replika: Link Co o niej sądzicie i czy macie coś ciekawszego do zaproponowania? Interesują mnie głównie repliki m16 i pochodne. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość, Piterovy. Quote Link to post Share on other sites
facek20 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) szkoda kasy Replika z serii Budżetowych produktów firmy Classic Army. Ja po tym zdaniu bałbym sie to kupić Edited February 22, 2011 by facek20 Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Temat wałkowany wiele razy na forum,replika ma słabe bebechy więcej o niej poszukaj na forum :google: Nie boli Edited February 22, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts