Wyder Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Witam mam problem z m9 z ksc a mianowicie wygląda to tak że najzwyklej w świecie pistolet nie wykonuje strzału a jedynie spuszcza gaz z magazynka rozbierałem nie wiem czy moze spring od zaworka za słaby lub z mechanizmem coś nie tak ale wygląda ok Quote Link to post Share on other sites
Wulcio Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Jeśli strzelałes na dworze masz najzwyklejszy w swiecie syfon. ;/ Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 W minusowych temperaturach to normalka. Jedyne lekarstwo to czekać do wiosny aż się ociepli ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Wyder Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 (edited) kurde ludziska:P strzelałem w pokoju! pokojowa temperatura:P po prostu zbijak naciska na zaworek zamek idzie lekko do tyłu i wraca tak jak by nie miał siły naciągnąć kurka a następnie spuszcza cały gg z magazynka:/ W minusowych temperaturach to normalka. Jedyne lekarstwo to czekać do wiosny aż się ociepli ;) Pozdrawiam Edited February 24, 2011 by Wyder Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts