Szaszłyk Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Witam, wie ktoś może gdzie mogę kupić same podeszwy firmy Vibram (protektor Sierra, rozmiar 11.5)? Moje Belleville po drugim sezonie użytkowania mają mocno starte i chciałbym je wymienić, szybko! POMOCY ;-) Bartek Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 sprawdzales u dystrybutora belleville? ja osobiscie nigdy nie widzialem tych podeszw. A na ebayu te butki nie chodza dorgo;) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 3, 2005 Author Report Share Posted February 3, 2005 Potrzebne mi sa same podeszwy, na nowe buty chwilowo mnie nie stać, a po drugie mój rozmiar jest dość problematyczny do zdobycia (11,5W). Na stronie patrzyłem, nic nie ma, oprócz nuShoe, gdzie się odsyła buty i wymieniają wszystko co się da za 45 zielonych (plus przesyłka...) Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 no to lepiej juz znalejzc jakies buty na ebayu :D W zyciu nie widzialem by kto kolwiek spzredawal podeszwy osobno :| ja jak narazie ze swoimi desertami bellevile nie mialem problemu, aczkolwiek mam je od czerwca ubieglego roku. Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 http://www.vibramrepair.com/en/html/catalogo_eng.htm http://www.vibramrepair.com/en/prodotti.ph...4&paginaBarra=3 bezowej sierry tam raczej nie znajdziesz ale pogadaj z nimi obrotny chlopak z ciebie moze dasz rade :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 4, 2005 Author Report Share Posted February 4, 2005 Nie potrzebna mi bezowa tylko czarna do gore-tex'ow ICB. Nie ma sierry, ale jest identyczna FOURÀ 3 - tylko jak ja kupic? Pozdr Quote Link to post Share on other sites
saiko Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 jest tam lista dystrybutorow mozesz tez probowac przez jakis sklep turystyczny ktory sprzedaje buty na vibramie z gwarancja (kiedys slyszlem ze komus wymieniali podeszwe w bucie trekingowym) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts