jedro Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Witam Kupiłem karabin taki i zastanawiam się czy go tuningować ? Jeżeli tak to co do niego dokupić ? Czy ta firma jest i te replika jest godna swojej ceny ? Pytam ponieważ mam możliwość zwrotu. Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Witam Kupiłem karabin taki i zastanawiam się czy go tuningować ? Jeżeli tak to co do niego dokupić ? Czy ta firma jest i te replika jest godna swojej ceny ? Pytam ponieważ mam możliwość zwrotu. Jeśli bd dbał to pożyje...ma GB v2 i trzeba szanować...390fps jest wystarczająco dużo.Możesz wymienić gumkę HU na sylikonową Guardera i później jakąś preckę wstawić Quote Link to post Share on other sites
Baxior007 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Koledze szkielet gb pekl po 2tys. strzalow w tej replice. Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Czy ta firma jest i te replika jest godna swojej ceny ? Pytam ponieważ mam możliwość zwrotu. Pytasz o opinie o replice po jej kupnie? :bialaflaga: Na początek radzę wymienić gumkę na guardera/systemę i z czasem także lufę na preckę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts