fialu Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Na wstępie zaznaczę, że nie chodzi mi o żywotnosć baterii, bo tu jest sprawa jasna. Ale jak to jest patrząc od strony GB czy całego mechanizmu? Jak niska temperatura dla repliki będzie już niebezpieczna? Ile kresek na termometrze macie gdy decydujecie się otworzyć sezon bez obaw, że aura zaszkodzi waszym malenstwom? Osobiscie mam Ak47 sredniej klasy w całosci wykonanego z metalu (chwyt itd z drewna) szukałem i nie znalazłem, google tez tu nic nie znalazło a myslę, że sporo osób zainteresuje się tematem :) pozdrawiam Link to post Share on other sites
seger Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 było. poniżej zera jest problem mocny już. Poniżej 10 stopni ciepła stockowe gumki lub twarde maja kłopoty z podkręcaniem. Link to post Share on other sites
AnR Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 I szkielety pękają na potęgę. Link to post Share on other sites
Meche Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Chodzi o temperaturę w granicach 3-5 stopni C, czy -3-(-5) stopni? Bo niska to może być dla nie których i 10stopni Link to post Share on other sites
Recommended Posts