you-dash Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Kałachy cymy (słabsze wersje dostaniesz nowe, lepsze- używane), M4 JG 3 gen co najmniej, G36 JG, M14 Cymy też podobno nie jest złe, ale nigdy nie miałem więc nie będę pisał, że na 100% tak jest. Quote Link to post Share on other sites
Spoon8 Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 coś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
patryk97 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 mp5-tki cymy giety cymy steyr'y jg hk 416 jg sig sg jg Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 mp5-tki cymy giety cymy steyr'y jg hk 416 jg sig sg jg Powiedz mi gdzie ja znajdę cymę do 500 zł ?? Chodzi ci zapewne o cm027 wiele ludzi ją odradza więc ja też Gdzie ty znajdziesz Gietkę z cymy do 5 stów ?? Replika co dopiero wyszła na rynek a ty już chcesz używek szukać :bialaflaga: Steyr z JG nawet w sklepach nie ma H&K 416 JG też nie ma w sklepach Sig Sg JG nie ma już od dawna Nie lubię jak zielony doradzają zielonym Za nim coś patryk napiszesz pomyśl :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts