GrzybekPL Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Witam. Jestem początkującym airsoftowcem,poszukuję broni max do 500 zł,najważniejsze dla mnie jest żeby to miała : MINIMUM 360 FPS *Najfajniej by było 380* I żeby nie rozpadła się po miesiącu.. żeby nie była za mała to wiadomo Potrzebuje kogoś kto ma fachowe oko w ASG i pomoże mi odnaleźć mój karabin. najfajniej by było gdyby nie było to kałach.. chyba że nie znajdę nic mocnego to bd musiał brać kałacha. mam zamiar często brać udział na strzelankach,lecz bd o nią dbał. z góry dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Kup cm.028, i zostanie ci na gogle lub okularki. http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html Quote Link to post Share on other sites
treyT Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Niech admin skasuje ten temat, bo jest taki sam identyczny, tego samego autora, a tam się bardziej rozmowa rozwinęła ;] Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Jak kałach to CM.031 a jak coś to za 400 zł G3 .. zależy jaką broń być chciał ? emkę jakąś albo kałacha ? lub może coś innego .. :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts