GrzybekPL Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Witam.Jednak mam szanse dobrać broń do 600 zł.Zdecydowałem się na G36 bardzo mnie zainteresowała ta : http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm0003-black_cm-2570.html Jestem zdecydowany na 90 % na tą broń ponieważ mi się podoba i nie widzę żadnych niedociągnięć. ma ładny FPS ,i oczywiście ma dużo lepszy korpus niż tamta m4 co wam linknąłem natomiast chciałbym usłyszeć jeszcze parę słów od kogoś kto miał tą replikę czy miał dużo z nią awarii itp.chciałbym usłyszeć zarówno plusy jak i minusy. (Proszę żebyście nie linkowali mi żadnych AK bo nie mogę na to patrzeć trochę mnie to wkurza jak pisałem temat i w każdym z nich napisałem że nienawidzę broni typu AK to i tak wysyłaliście ;/) Z góry dziękuje. Przepraszam wystąpił u mnie malutki problem z netem i powstały 3 te same tematy proszę administratora o usunięcie 2 z nich jeszcze raz przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts