zabiak Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Witam,czy warto kupować m16a4 firmy A&K. Czytałem na innych forum i każdy ma swoje zdanie. A wy co o tej m16 sądzicie? Edited March 14, 2011 by zabiak Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Może być, ale myślę, że kupując eMke ICS universal, byłbyś bardziej zadowolony Edited March 14, 2011 by lubiemrowkojady Quote Link to post Share on other sites
zabiak Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Ale mi chodzi o zalety tej firmy i wady. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Poszukaj na forum. Jest trochę info o tej firmie. Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 To takie buty ... No ok, więc -w miarę dobre wykonanie -awaryjność mniejsza od Boyi, ale większa od Cymy -bateria, także nie porównywalna do tych z Cymy (fu, ble) -gumka hop-up i pewnie lufa do wymiany http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_121&products_id=1200 Nie kusi? Nie licząc fps (które i tak przed wymianą gumki w A&K, będą dawały minimalnie mniejszy, a nawet porównywalny zasięg) oraz PORZĄDNEGO plastikowego korpusy, dzieło A&K nie dorasta do pięt ICS. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Tyle, że on chce jak już wiedzieć o A&K,a nie, że Ty mu z ICS wyskakujesz i wychwalasz wszem i wobec. Quote Link to post Share on other sites
zabiak Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Dzieki wszystkim Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Do Ics'a trzeba dokupić ładowarkę i akumulator ponieważ w zestawie nie ma. Dobrą ładowarką będzie Imaxb6 albo Turningy Accucell 6 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts