Gandalf55 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Witam! Mam problem z moim G3. A mianowicie kupiłem go 3 miesiące na allegro i mało strzelałem. Karabin był opisany jako nowy i używany tylko jako replika wisząca na ścianie i tak też wyglądał. Niestety na jednej strzelance nie wypluwał kulek ani na semi ani na auto. Strzelałem aż udało mi się wystrzelić parę kulek na semi. Lecz nagle paru kulkach spust przestał reagować - żadnego dźwięku, nic się nie dzieje. Próbowałem wymienić bezpiecznik, ale nadal nie działa. Mam pytanie - wiecie co to jest? Mam coś w gearboxie grzebać, czy wysłać do serwisu? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
karik13 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 jeśli się na tym nie znasz lepiej poprosić kogoś w temacie lub wysłać do serwisu moze to być wina styków , silnika, baterii w zasadzie wielu rzeczy ,a co do kulek to możne mag nie podaje albo coś w tym stylu Quote Link to post Share on other sites
Gandalf55 Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Tak właśnie myślałem, że któraś z tych rzeczy ;p. Ale zapytałem, bo może ktoś z was miał podobny problem. Nie wylatujące kulki to nie kwestia maga, bo był nowiutki i nakręcony. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 czy po całym zdarzeniu bateria i bezpiecznik były nagrzane? jeśli tak, to prawdopodobnie doszło to zwarcia, np. zablokowania zębatki silnikowej. Quote Link to post Share on other sites
Gandalf55 Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Bateria nie, bezpiecznik - nie sprawdzałem. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Podepnij do innej batki, sprawdź, czy to nie jest wina wadliwego pakietu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts