Kojot18 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Witam na początek wiem że na pewno są posty tego pokroju ale nie mogę znaleźć i liczy się czas, wiec mam problem z uszczelnienie w m249 kupiony bore up m140 a na hrono pokazuje 300fps i doszły mnie słuchy że trochę teflonu i będzie gitara . Pytanie brzmi gdzie i ile tego teflonu , komora wymieniona na ca. mile widziane linki do postów z fotkami . Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Masz pewnie za krotka dysze. Sama nieszczelnosc na gumce nie da ci 200 fps spadku. Na koalicji polnoc masz instrukcje jak daje sie teflon - ze zdjeciami. Tu pewnie tez sa tematy ale bez zdjec i musisz znalesc. Ale pewnie bez wymiany dyszy sie nie obejdzie. Quote Link to post Share on other sites
Massimis Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 (edited) Oddaj to do serwisanta bo widać,że coś tylko słyszałeś i prędziej coś zepsujesz niż to dobrze zrobisz, jeśli masz aż takie nieszczelności to albo to jest na prawdę okropnie poskładane, albo kupiłes borka z innym(bardzo) typem cylindra, który ma za duża lub za małą pojemność do twojej lufy. Ew. możliwe są jeszzce opcje na raz ;) Polecam Poldeckiego jeśli chodzi o serwis. Edit Popieram przedmówcę w m249 jest niestandardowa dysza wiec ciśnienie moze uciekać też tu. Edited March 14, 2011 by Massimis Quote Link to post Share on other sites
krauzak Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Niema opcji żeby ci tyle FPSow uciekało na nieszczelnościach...obstawiam na to że masz źle założna gumkę, albo dysza nie dochodzi (za krótka dysza) Quote Link to post Share on other sites
Kojot18 Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 kocur możesz podać link do tego forum lub str? Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 no poszukaj w :google: :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Rraptor Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 albo kupiłes borka z innym(bardzo) typem cylindra, który ma za duża lub za małą pojemność do twojej lufy Nigdy nie widziałem spadku tylu FPS przez źle dobrany cylinder w stosunku do lufy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts