Weah Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 czesc wszystkim odrazu przepraszam za brak polskich znakow ale mam wlaczona angielska klawiarke i nie zmienie tego poki co ;/... przechodzac do sedna sprawy mialem duzo potyczek miedzy replikami i pomimu wielu pochopnych wyborow zatrzymam sie przy l85a1/a2 wiec mam do wyboru 2 jedna to http://www.taiwangun...1_army-818.html jest tansza od 2 ale potrzebuje wkladu wlasnego tzw upgrade-u i tutaj tez zapytanie co bo we wczesniejszych tematach czytalem o rzeczach i tylu wymianach ze nie spodziewalem sie ze tyle czesci to ma :P droga natomiast jest http://madonion.eu/L85A2_p440.html gdzie bede musial na nia dluzej zbierac i nie wiem cyz warto.. sam nie wiem wiec ma mnadzieje ze mi doradzicie ;) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 L85 Army jest repliką wysoce awaryjną i trzeba lubić i umieć ją naprawiać, aby z niej korzystać. Jeżeli masz taką możliwość, to warto dozbierać do ICS, przepaść jakościowa jest warta różnicy w cenie. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Elki z ICSa też mają swoje kaprysy, wiem to po swojej. Nie ma, chyba, zresztą repliki tego karabinka która była by bez wad. No cóż, oryginał też nie należy do ideałów. ;) Quote Link to post Share on other sites
BrotherJan Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Odpowiedziałem na to pytanie w "Opolskim" . Replika elki bez wad? Proszę ciebie bardzo: STAR w Stocku (mój chodzi na sp130 guardera) lub jeszcze lepszy ARES. W razie problemów z elkę, służę pomocą. Nawet z army da się zrobić fajną repliczkę. Quote Link to post Share on other sites
Qbamarciniak Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Zdecydowanie polecam ICS. Wykonanie bije na głowę konkurencje. Wkładasz nowy tłok, m140 i masz 500fps. Warto dozbierać. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Elunia z ICS'a jest megamiodna, ale potrafi mieć swoje humorki. Moja miała, na ten przykład, problem ze stykami. Pomijając ten jeden drobny babolek (mosfet by pewnie załatwił sprawę) to generalnie polecam Elżuńkę od Mad Onionów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts