Kceur Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Witam ! Chciałbym zacząć zabawę z ASG. Dlatego też potrzebuję broni. Niewiele mam kasy bo tylko 350 zł MAX 400 zł. Chciałbym abyście mi doradzili jaką broń kupić. Z góry mówię że strasznie nie podobają mi się bronie typu (AK-47, G36, MP5 ) Najbardziej jednak lubię M4 itp. Druga moja prośba jest taka aby broń nadawała się do Tuningu. Lubię grzebać w takim sprzęcie :D. Nie koniecznie broń musi być mocna ale też bez przesady. Z góry dzięki :D Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 w tym przedziale cenowym to najlepsze będzie to http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html możesz dokupić jakąś gumkę np. systeme i okularki polecam uvex-ivo Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Nie żebym się czepiał, ale niżej masz identyczny temat... Niestety jak Ci się nie podoba ak/gieta/mp5 to radzę albo zmienić oczekiwania, albo dozbierać 600 zł. Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 sory nie doczytałem że ci się nie podoba ak. Do tej ceny to m4 na pewno nie kupisz chyba że znajdziesz coś w komisie w co wątpie. Link to post Share on other sites
Kceur Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 (edited) A do tego AK-47 łatwo dostać części i czy są stosunkowo tanie ?? Czyli nie ma żadnej dobrej broni do 400 zł oprócz ak mp5 i g36 Edited March 24, 2011 by Kceur Link to post Share on other sites
Didi Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Repliki nie broni. Jest tylko nowe cm.028. I używane Giety od JG i Cymy, lub Mp5 też używki od Cymy. Ludzie przeglądajcie forum, bo to jest już nudne. Link to post Share on other sites
Kceur Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 To trudno... Nic nie kupię w takim razie. Lepiej będzie jak dozbieram 1200 zł do BRONI CZARNO-PROCHOWEJ to jest to http://www.blackpowder.cxm.pl/sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=72 a nie jakieś plastikowe zabawki... Dzięki za odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 A zamierzasz się tym strzelać?? bo po 1 manewrach już chyba nie będziesz miał kumplów do zabawy. Link to post Share on other sites
hokager Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 I dolicz do tego sobie ładowarkę mikroprocesorową Imax6 albo Turnigy Accucell 6 Link to post Share on other sites
Kceur Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Szczerze to ja nie chciałem się strzelać tylko majsterkować przy ty i przy okazji mieć niezłą frajdę z tego. Ale skoro nie ma nic co by mnie interesowało to wolę już wydać te pieniądze na broń czarno prochową niż na zabawkę. :) ładowarka do broni czarni prochowej ??? :d <hahahahahahah> ładowarka do broni czarni prochowej ??? :d <hahahahahahah> A i koniec tematu bo admin mnie zbanuje.... To nie jest strona aby rozmawiać na temat broni czarno-prochowej Dzieki za odp Link to post Share on other sites
Recommended Posts