myslin22 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Witam. Mam problem z magazynkami do ak74 tych z taiwanguna (midy, 100 kulkowe). Magazynki podają kulki, ale co kilka strzałów jest pusty strzał. Gdy zostaje już tylko kilka kulek (około 10-15) karabin strzela głównie bez kulek, czasem jakąś złapie i wystrzeli. Jeśli ktoś wie co zrobić by magi podawały wszystkie kulki, bez tych pustych strzałów to proszę o jakąś radę. Pozdrawiam PS. Magi nasmarowałem, sprężynkę sformatowałem i kulki to są P&J (może to ich wina?) Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Zmień kulki. Też na tych midach i kulkach p&jota miałem ten problem. Po zmianie na G&G problem zniknął i podają bez żadnych pustych strzałów i zacinek, mimo że jadę na sucho. Edited March 26, 2011 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
Klucha 21 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 A nie masz problemów z wyciąganiem maga? Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Nie, magi wchodzą i wychodzą leciutko, dobrze siedzą w gnieździe, tylko trochę się chwieją, ale ten problem rozwiąże już taśma. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Co do kulek to dobre są również Guardery. Quote Link to post Share on other sites
myslin22 Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 I chyba właśnie wymienię kulki na guardery. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts