grzybeks Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 (edited) Witam! Posiadam taką replikę: GR16 G&G ładowarka mikroprocesorowa: ładowarka bateria: bateria Problem polega na tym, że bateria pada dosyć szybko, po wystrzeleniu 2 magazynków(120 kulek) odczuwam, że bateria rozładowuje się i działa tylko auto, a przy semi jest tylko "tyknięcie", mogę używać tylko auto, ale i tak po kilku seriach karabin zacina się i "tyka". Muszę od kilka minut i znowu strzelam tylko na auto... W replice mam zamontowaną sprężynę 120 (na 120m/s byłem na dwóch strzelankach zimą). Przed zamontowaniem 120m/s czyli jesienią, nigdy nie miałem problemów z kończącą się baterią. Czy ta bateria jest tak bardzo wrażliwa na zimno czy jest za słaba do tej sprężynki? Myślę, że za słaba ona nie jest bo na auto wali całkiem przyzwoicie. Pozdrawiam i proszę o wypowiedź w tym temacie Edited March 27, 2011 by grzybeks Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Baterie z FF nie cieszą się specjalnie dobrą opinią, to może być przyczyna. Można wziąć pod uwagę zmianę silnika na mocniejszy, podobnie miałem ze swoim M4, po wymianie na silnik Cymy chodzi jak złotko i to na baterii mini z ASG. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts