kosteQ86 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Witam mam problem jak zdemontować front od tej repliki http://www.kingarms.com/productpage.asp?prodid=1278 byłbym wdzięczny za pomoc gdzie walnąć młotem żeby go oddzielić od body:P pozdrawiam kostek Quote Link to post Share on other sites
Griffin89LBN Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Poszukaj śrubki jakiej może, w normalnym frocie cofa się pierścień ale tutaj wydaje mi się że to musi być na śrubkach jednej albo kilku mniejszych, ewentualnie jeszcze trzyma front ten do mocowania dwójnogu(braki w terminologii :SORRY:). Ale niech się wypowiedzą Ci którzy się na tym znają. To sa moje przypuszczenia co do tego. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Już to rozpracowałem:D trzeba odkręcić blok gazowy, 2 śrubki od spodu lufa zewnętrzna jest 2 -częściowa, rozkręca się na wysokości bloku gazowego wyciągamy atrapę rury gazowej odkręcamy front demontujemy barrel nut, tutaj przydałby się specjalny klucz:) ale można i bez tego kombinować i gotowe:) pozdrawiam kostek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts