Michal8 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 (edited) Witam po przemyśleniach doszedłem do wniosku że nie opłaca się kupować odrazu jakieś fajnej repliki tylko podstawową żeby sie obyć z ASG. Więc chcę kupić replike Cm.028(350zł) plus do tego mundur,google,itp. I mam pytanie czy ta replika jest dobra na sam początek,chodzi mi o to czy jest ona wytrzymała? Czy warto ją kupić? Jaki ma około zasięg?(Chciałbym taką dłuższą opinie o tej replice). I teraz jeszcze pytanie czy wpuszcza mnie z tą repliką do budynku? Bo ona ma 360-380fps. Miał ktoś z tą repliką doczynienia? Jaka wasza opinia? Pozdrawiam Edited March 31, 2011 by Michal8 Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Było pareset razy na tym forum. Użyj szukajki. Podpowiem Ci tylko co do tego "wpuszczania do budynku" - nie nie wpuszczą Cię. Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Nie wpuszczą cię do budynku ale replika jest bardzo dobra do puki jej nie rozkręcasz. Bez zmian pożyje ci z 2/3 lata ale wymienić można gumkę hopka i prec lufkę Quote Link to post Share on other sites
MarinesPL Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 No i pamietaj, zeby gogle byly, markowe, a nie jakies syfiaste z taiwanguna. Wpisz w szukajce ak-47 cyma i wybierz pierwszy temat. Miłego czytania! Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Cm 0.28 to świetna replika jak i 0.31. Ale odczujesz, że za jakiś czas będziesz miał ochotę na inną. Np. rk lub cm. Ja bym jednak poczekał i dołożył te 200zł. I kupił coś innego. Używki fajne chodzą po 300-400zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts