flype Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Witam. Szukam karabinu m4 do 600 zł. jedyny karabin godny uwagi jaki znalazłem to ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8187&name=A&K_-_M4_CQB . Chodzi mi o M'ke która będzie miała od razu conajmniej jedną pare szyn z przodu. Wiem, że jest to M'ka przystosowana raczej do walk na małych odległościach, ale czy mogła by sie nadać do walk na średnich odległościach, chodzi mi o to czy kulka 0,25 doleciała by do 50-60 m ? Warto ją kupić ? Quote Link to post Share on other sites
Kolczu Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Z tego co wiem stary to M4 możesz szukać [ oczywiście solidnej i w miarę wytrzymałej ] od około 800-900 zł. Sam miałem chrapkę na M4 ale i ludzie mówili i poczytałem trochę i nic nie wyszło z tego. Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Posiadam dwie M-ki od A&K lub P&J jak kto woli i muszę powiedzieć ze stosunek jakości do ceny całkiem całkiem Użytkuje obie od ponad roku i jak narazie nie mam większych problemów. Quote Link to post Share on other sites
flype Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 (edited) Ale jest sens kupić to M4 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=8187&name=A&K_-_M4_CQB i z czasem kupić do niego jakąś lufe precyzyjną, gumke HU i sprężyne lepszej jakości ? Czy dać se z tym spokój i poszukać czegos innego ? Edited April 2, 2011 by flype Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 IMHO do każdej repliki jest sens wstawić precrurę i gumę hopup. ZE sprężyna daj sobie spokój, lepiej zakupić słabszą i zwiększyć szczelność, co napewno zwiększy żywotność repliki. POZDRAWIAM Quote Link to post Share on other sites
flype Posted April 2, 2011 Author Report Share Posted April 2, 2011 Właśnie o to mi chodzi, nie chce zwiększać FPS poprzez zakupienie lepszej spreżyny bo to nic nie da, chce kupić sprężyne z takimi samymi osiągami FPS co orginalnie karabin, tylko lepszej jakości, aby z tych 360 fps po połowie roku nie zrobiło mi się 260. Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 (edited) To może wstaw tam markową słabszą spręzyne i wyślij do jakiegoś serwisanta tylko nie do krakmanów, spec shopu itd. bo oni specjalnie wstawili by ci większą żebyś znowu odsyłał replikę itd. "AnR" On podobno jest zajebisty w tych sprawach. @edit Podejrzewam że w stocku siedzi m120 także możesz wstawić m100/110 Edited April 3, 2011 by wolki89 Quote Link to post Share on other sites
flype Posted April 3, 2011 Author Report Share Posted April 3, 2011 A co powiesz o GunFire ? Mam blisko do tego sklepu więc nie będe musiał wysyłać do nich karabinu co też kosztuje. Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Nein Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 No jeżeli posiadają cymki to tak bo przesyłka około 20 zł w jedną stronę. Quote Link to post Share on other sites
lustro55 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Mam pytanie z innej beczki a że nie chcę zakłądać nowego tematu napiszę tutaj: Czy magazynki firmy SRC o takie: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_low_cap/magazynek_low-cap_na_70_kulek_do_serii_m4_src-2078.html będą pasowały do M16 firmy G&G ? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Ja też, właśnie mam zamiar kupić tą replikę. Mam pytanie w ,którym sklepie najlepiej kupić tą replikę: SpecShop, Zbrojownia, RedBeret, Gunfire. Chodzi mi o serwis, czas dostawy i takie rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Jeśli chodzi o obsługę czy szybkość wysyłki ja bym bez żadnych wątpliwości kupował w SpecShopie. Quote Link to post Share on other sites
flype Posted April 4, 2011 Author Report Share Posted April 4, 2011 Ja raczej też kupie w spec shopie, bo od razu przy zakupie karze im zamontować lufe precyzyjną, sprężyne, cylinder, gumke HU i kilka rzeczy do tuningu, aby później nie ponosić dodatkowych kosztów w serwisie. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Tylko ,że na dzień dzisiejszy w SpecShopie replika nie jest dostępna. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Sorry, że post pod postem, ale skończył się już czas edytowania. Chciałbym już zakupić replikę, a jest ona jedynie dostępna w sklepie Gunfire za 500zł co sądzicie? Opinie o sklepie różne. Pisałem do pozostałych sklepów i nie wiedzą kiedy będzie dostawa. Quote Link to post Share on other sites
flype Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 A co powiecie o tym karabinie ? http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3061&name=Classic_Army_-_M15A4_Carbine_-_Sportline Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) seria Sportline to porazka... Edited April 7, 2011 by Widmo34 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts