Morfeusz Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Zamieżam sobie zakupic ta oto kamizeleczke z Machinegun mam do was pytanie czy ktoś ma dokładnia taki sam model i może coś o niej napisać, jesli nie to czy jest warta swojej ceny ?? :!: wiem ze temat podobny już istnieje, podobny ale jednak o tej kamizelce nic niebyło pisane :wink: http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=9140...mortac&start=15 Quote Link to post Share on other sites
Gecko Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Też jestem bardzo ciekawy opini na temat tej kamizelki, czy ktos ja ma ?? Prosze niech cos napisze :) Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Bardzo fajna jak za te pieniążki.Wykorzystany dobry materiał odszycie dobre troche siatka sztywna i trudno powiedzieć czy nie będzie pękać po jakimś czasie. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 w oryginalnej Omedze BHI siatka tez jest sztywna Quote Link to post Share on other sites
Egon CAV Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Owszem wiem że Omega ma sztywną siatkę ale Armortek to nie BH, i może co za tym idzie nie ten materiał. Quote Link to post Share on other sites
Hargin Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 material napewno nie ten sam ale ciezko powiedziec, czy sztywnosc siatki moze miec przelozenie na jej trwalosc Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted March 14, 2005 Author Report Share Posted March 14, 2005 Ciesze sie ze temat wrescie ruszył rozumiem z wypowiedzi ze kamizelka jest warta swojej ceny ok 180 zł. niestety jets sprzedawana bez paska :? Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted April 2, 2005 Author Report Share Posted April 2, 2005 dzis dostałem tą kamizelke pierwsze wrażenia są bardzo dobre wkrotce opisze ją dokładniej :wink: Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted April 23, 2005 Author Report Share Posted April 23, 2005 Po dłuzszym uzytkowaniu ( ok. 4 tyg. ) musze przyznać że był to dobry wybór jak na moje oczekiwania Co prawda siateczka z tyłu jest troszke za sztywna ( jak napisał Gecko ) ale watpie żeby ona popękała...... Może taki mały minus, szkoda że niema regulacji na ramionach.... ale i bez tego jets super :!: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts