The Deadman Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Witam.Mam dylemat,chcąc kupić m9 od Krakmana na gaz pojawiła się z boku oferta za 250 w bdb stanie cm.028C.Nie wiem co będzie lepiej.Gaziak jest tańszy i ma sporo fps jak na gnata.Więc proszę od pomoc.Co wybrać Pistolet dokładnie ten: http://www.taiwangun.com/pistolety_gazowe/replika_m92f_m9_vertical_heavy_weight_gas_pistol_stti-693.html Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 nie zastanawiaj się bierz ak od cymy będziesz miał lepszy zasięg i tryb auto. sam miałem na początku tą replikę i polecam ją Quote Link to post Share on other sites
PiTeQ Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Bierz cm.028 Quote Link to post Share on other sites
kujaw091 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Zakładając, że ta używka będzie w dobrym stanie to nie ma się co zastanawiać. Ta Cymka będzie strzelać dalej, celniej, i szybciej :) No i przedewszystkim, nie będziesz musiał kupować do niej Green Gazu, który też swoje kosztuje. Quote Link to post Share on other sites
The Deadman Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 Dobrze.Dziękuje za porady.Pozdrawiam.Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts