aetarea Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Witam! Niedawno kupiłem sobie replikę AK-47 i po kilku dniach zdawało mi się że w magazynku utknęła kulka bądź kilka kulek. Potwierdzić to mogę ponieważ potrząsnąłem kilka razy i wypadały kulki. Mimo wszystko nadal było słychać "grechotanie" wewnątrz magazynka, gdy go wysunąłem to kilka kulek znajdowało się poza wewnętrznym miejscem. Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić to liczyłbym na szybką odpowiedź. PS: Mój magazynek to HI-CAP Edited April 7, 2011 by aetarea Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 ale to jest cm.022 Quote Link to post Share on other sites
aetarea Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 zgadza się Quote Link to post Share on other sites
zb0oj Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Rozłożyć i jeszcze raz złożyć maga. Jeśli zablokowała się kulka gdzieś, to wyjąć. Bez umiejętności - nie podejmować się. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts