Tomjech Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Siemka. Do swojej cymki 003 (G36) dokupilem sobie magazynek mid-cap firmy D-boys. W tym problem ze magazynek nie trzyma sie w zamku i tak troszeczke nie pasuje. Czy ktos wie co trzeba przypilowac albo zrobic zeby magazynek leżłl jak ulal? Edited April 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Rubik Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Po pierwsze pomyśl skoro mag się nie trzyma w zamku to co ty chcesz piłować ??? Owiń go czarną taśmą i po sprawie. O ile wogóle podaje kulki. Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Możesz mi powiedzieć, dlaczego założyłeś aż 3 tematy o tym samym? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Klikł 3 razy? Przy necie jaki mamy to sie zdarza i sie nie czepiaj. Edited April 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Zrób zdjęcia bo nie rozumiem Twojej wypowiedzi :P Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Klikł 3 razy? Przy necie jaki mamy to sie zdarza i sie nie czepiaj Raczej nie "klikł" parę razy, bo każda ma podobny, ale lekko inny pod względem formy tekst, no i tematy. Ale ok, nie czepiam się Quote Link to post Share on other sites
Maslan88 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Wydaje mi się, że mam podobny problem. Postaram się troche lepiej to opisać. Magazynek niechętnie wchodzi do repliki, trzeba go mocno docisnąc aby w niej został. (nie klika jednak przy tym) Nawet wtedy nie wchodzi do końca z przodu (od lufy), 2-3 milimetrów mu brakuje, a jak się lekko pchnie w przód to cały wyskakuje. Edited April 14, 2012 by Maslan88 Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Przypiłuj go trochę. Quote Link to post Share on other sites
TraperJaslo Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Witam! Odświeżam gdyż mam identyczny problem w identycznej broni! Przypiłować ale co przypiłować? Quote Link to post Share on other sites
Puchacz79 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Witam! Odświeżam gdyż mam identyczny problem w identycznej broni! Przypiłować ale co przypiłować? Od postu 361 masz odpowiedź, nie ma zdjęcia ale dosyć dokładnie jest opisane co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Jankos Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Odpowiedz i zdjęcie znajduje się w temacie, który podał kolega Puchacz79. Post #369, masz tam zdjęcie http://www.kpasg.net/galeria/files/4/3/3/1/magg36.jpg . Quote Link to post Share on other sites
GrzesioM Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Miałem identyczny problem też z CM003 i Mid-Capem Boyia. Główny zaczep na magazynku, który haczy o guzik zwalniania maga ma kąt rozwarty. Trzeba podpiłować, tak żeby powstał kąt prosty. Będzie siedział idealnie, bez luzów, lepiej niż stockowy Hi-Cap. :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts