vandal7 Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 te wszystkie Twoje tematy to są jakieś jaja... Spytaj ojca/dziadka/brata jak się wybija pin/sworzeń/trzpień. Zastanówmy się... Wybijakiem i młotkiem? przypomnialo mi sie jak uczyli mnie zakladać pułke w szafie w takie dziwne plastikowe uchwyty, trzeba bylo to udezyc od gory zeby sie wciesnela i zablokowala, no to stukam tak lekko reka a stary rbol do mnie mowi "wez zapie#@$%" ... no i zap#$%olilem tak ze zerwala uchwyty i druga pod nia tez werwala uchwyty :Dnie dla kazdego proste to co my juz wiemy ;) niekiedy lepiej nianczyc i tlumaczyc : ) ja tam trzymam baterie caly czas w replice bo mi sie obdrapuje kabel od niej kiedy wkladam i wyciagam ... tak ciasno siedzi . Quote Link to post Share on other sites
GoRg Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 przypomnialo mi sie jak uczyli mnie zakladać pułke w szafie w takie dziwne plastikowe uchwyty, trzeba bylo to udezyc od gory zeby sie wciesnela i zablokowala, no to stukam tak lekko reka a stary rbol do mnie mowi "wez zapie#@$%" ... no i zap#$%olilem tak ze zerwala uchwyty i druga pod nia tez werwala uchwyty :Dnie dla kazdego proste to co my juz wiemy ;) niekiedy lepiej nianczyc i tlumaczyc : ) ja tam trzymam baterie caly czas w replice bo mi sie obdrapuje kabel od niej kiedy wkladam i wyciagam ... tak ciasno siedzi . rozumiem ze nie kazdy wszystko musi umiec ale to co chłopaki pisza do ciebie musisz zajarzyc albo NARIX :blink: czlowieniu rusz makówa!! Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Witam mam pytanie, czy z takim rozwalonym korpusem (ułamane uszka) można normalnie iść na strzelankę czy jest ryzyko ,że coś jeszcze nawiali? Quote Link to post Share on other sites
Barry Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Nie powinno ci nic nawalić. Możesz iść śmiało na strzelankę. Tylko trzeba powiedzieć o efekcie takiego rozsunięcia. -Komora HopUp <to gdzie wchodzi lufa wewnętrzna> jeśli nie siedzi BAAARDZO mocno swoją końcówką w GB zaraz przy dyszy, to sie będzie ruszać. Nieszczelność taka w najlepszym przypadku obniży ci moc repliki i to drastycznie, bowiem nie tylko komora się odsunie ale i dysza będzie puszczać powietrze do wnętrza maga. -Jeśli komora zegnie ci się w dół z górną częścią korpusu, to dysza będzie bić o komorę i szlak ją może trafić, FPS dalej leżą na pysku. -Może być zabawnie i podczas serii odleci ci górna część body, dużo do lansu, ale mało fpsów i zasięgu. Rada: tymczasowo dużo izolki, długoterminowe nowe body lub walka jeśli masz gwarancje. Co do ładowania baterii: pojemność baterii/output ładowarki <u ciebie z tego co piszesz-250>*1,4, lub aż będzie lekko ciepła bateria. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 Gwarancje mam, więc będę walczył z Gunfire aby mi to naprawili. Najlepsze jest to,że od początku była już taka szczelina. Na razie owinąłem replikę izolatką, a potem kupie zipy i już będzie lepiej. Quote Link to post Share on other sites
kewinpol Posted April 16, 2011 Author Report Share Posted April 16, 2011 Dzisiaj byłem na pierwszej strzelance. Na szczęście z karabinem nic się nie stało, ale w poniedziałek dzwonię do GunFire. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts