Guest Aztek_PL Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Witam, Jakie magazynki polecilibyście typu Low-Cap polecilibyście do M4 od G&P. Cena nie może przekroczyć 30zł/szt. Zastanawiam się nad magazynkami BOYI. Czy one są czegoś warte? Jeśli chodzi o moje poszukiwania to oprócz ceny narzucony mam materiał korpusu - metal. Magazynki CA są niedostępne, a kosztują i tak sporo więcej. Przypominam - tylko Low-Cap. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ja mam co prawda midy bojca, ale z czystym sumieniem polecam. Podają świetnie i jak za tą cenę to CHYBA jedyne metalowe magi. Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Za taką cenę jedynie BOYI. Magazynki podają zacnie, pasują trochę gorzej- są luźne, ot specyfika G&P. Tak jak napisał poprzednik- jedyne metalowe za taką cenę. Nie powinieneś się na nich przejechać, osobiście używałem ich przez jakiś czas i nie mam zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
Guest Aztek_PL Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Po przeczytaniu Waszych opinii zamówiłem jeden magazynek Low-Cap i zobaczę jak się będzie spisywał. Dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts