Tomjech Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) Siemka. Chcę wymienić gumkę w mojej CM003. Tylko niestety nie wiem jak to zrobić :/ Czy może mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć jak to zrobić w tej replice? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Edited April 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Na stronie jest poradnik jak to zrobić, ja Ci linku nie będę podawał. Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted April 21, 2011 Author Report Share Posted April 21, 2011 No soory ale jakoś nie mogę znaleźć a szukałem ! Quote Link to post Share on other sites
engray Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 (edited) A ja mam dziś lepszy dzień, z resztą przed chwilą się nad tym trudziłem sam (ten sam model). Test CM 003 - tu jest troszkę. No i jeszcze tu jest dokładniej (z tym, że jest tam jak dojść do dystansera, ale do HU od dystansera jest naprawdę blisko) krok po kroku: http://gear.mojeforum.net/temat-vt292.html Pozdrawiam. Aha i na jutubie jest tego pełno, po prostu wpisz g36 hop up i Ci wyskoczy. Edited April 21, 2011 by engray Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Wpisałem w szukajkę "wymiana gumki hop-up" - patrz co za cudo mi wyskoczyło : http://wmasg.pl/pl/articles/show/3964?highlight=wymiana+gumki Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 A ja wpisałem i nie wyskoczyło nie podniecaj się tak :) Quote Link to post Share on other sites
mjacekm Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 A ja wpisałem i nie wyskoczyło nie podniecaj się tak :) Będzie Ci trudno w życiu, jeśli nie potrafisz się odzywać z szacunkiem do starszych. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Chciałbyś zobaczyć moje podniecenie :hahaha: . Ładnie dziękujesz za pomoc, następnym razem nie muszę Ci pomagać. Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 No dziękuje dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
Saimon3 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Taa najlepiej zakładac tematy a poszukac sie niechce i niemówie tutaj że wpisałes jedno słowo i nie moŻesz znaleść, a szacunek do kolegów na forum być powinien pewnie nie raz ci pomogą . Pozdro. Edited April 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
WebDiver Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Dla tych, którym wymiana gumki Hop-Up w karabinach serii AK nadal sprawia trudność: Owszem, jest po rosyjsku, ale pokazane wszystko od A od Z. Może być pomocne. Dobra, przyznaję może być przydatne. Ale czemu w temacie o innym typie repliki to umieściłeś? Arend Edited April 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 A od kiedy cm.003 jest AK? Quote Link to post Share on other sites
Lookit Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 A od kiedy cm.003 jest AK? http://farm5.staticflickr.com/4147/5067843459_3af20d5331_z.jpg Wszytko się da, jak się chce :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
WebDiver Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Dla tych, którym wymiana gumki Hop-Up w karabinach serii AK nadal sprawia trudność: Owszem, jest po rosyjsku, ale pokazane wszystko od A od Z. Może być pomocne. Dobra, przyznaję może być przydatne. Ale czemu w temacie o innym typie repliki to umieściłeś? Arend Sorry, faktycznie. Kilka okien na raz miałem otwartych i przypadkowo nie tam to umieściłem - FAKT. Ale materiał, przyznajcie, całkiem niezły. Tylko trzeba go dać w odpowiednim miejscu i pytań na temat wymiany gumki Hop-Up będzie na pewno mniej. Dziękuję Arendowi za słuszną uwagę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts