Kolczu Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Witam. Dużo słyszałem tekstów typu : dobra Emka to około tysiąca złotych. Wychaczyłem coś takiego : http://gunfire.pl/product-pol-1152191761-AGM-034.html Wydaje się solidna, ma metalowy korpus i wiele innych rzeczy. Moglibyście mi coś powiedzieć o tym ? Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) A ja polecam poszukać leniu pachnący! Forum---> Broń airsoftowa i problematyka techniczna ---> AEG---> II klasa Edited April 22, 2011 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
brytandx Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 To nie jest M4 tylko M16 Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nie kupuj AGM. Jako użytkownik, mogę powiedzieć, że NIE, NIE, NIE i jeszcze raz NIE. Są lepsze repliki. Z tym będziesz się tylko co chwila denerwował. Jedyna dobra rzecz, to prowadnica sprężyny. I to wszystko. Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Pewnie znajdziesz jakiegoś boyi'a prędzej czy później bo też są za mniej więcej taką kwotę, i też mają metalowy korpus itd. więc od razu Ci napiszę że podobnie jak z AGM'em to jest loteria, raz się trafi w miarę dobry a raz taki że więcej będzie przy nim wymieniania i grzebania niż strzelania.. Dużo słyszałem tekstów typu : dobra Emka to około tysiąca złotych. No tak, bo dobra emka to markowa emka a takie są za min. ok 1k zł no chyba że interesują Cie repliki używane. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Jak interesuje się replikami używanymi to p&j (nie wiem czy gdzies znajdzie). Moim zdaniem jak nie masz ochoty na używki to kup cm.048. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 (edited) Cm.048 jakoś nie jest podobne do m4. Już dajcie spokój z tą repliką, rozumiem w temacie o ak... wszędzie gdzie pytanie o replike do 500zł cm.028, gdzie do 1000zł Cm.048. W mojej ekipie jest jakaś M4 JG z plastikowym body. Jak za taką cene ładnie strzela. M4 AGM też miałem, taką krótką z kolbą SF (agm 038), aż taka zła nie była ale nie polecam. Edited April 23, 2011 by Damianosky Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts