dancyr Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Witam wszystkich! Zaczynam dopiero swoją przygodę z ASG i też nie jestem do końca pewien na ile mnie to zafascynuje i na ile będę miał na to czasu. Planuję zatem zakup guna tylko nie wiem co wybrać. Waham się pomiędzy zakupem czegoś tańszego jak np. shotgun a czegoś droższego ale lepszego i zapewne dającego więcej frajdy jak np. M16 czy M14. Co poradzilibyście na początek? Dodam, że interesują mnie tylko repliki bądź chociaż modele zbliżone do amerykańskiej broni z Wietnamu. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
matthi18 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Jeśli chcesz M14 to na Taiwangun.com za 477 zł masz M14 z Cymy M16a1 AGM 590 zł Albo poszukaj na Allegro używanego M14 albo M16A1 z JG III generacji Quote Link to post Share on other sites
Pik Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Swoją przygodę z ASG i też nie jestem do końca pewien na ile mnie to zafascynuje i na ile będę miał na to czasu. ASG to bardzo droga zabawa. Poczytaj o trybach rozgrywki. Weź spluwę od znajomych lub zagadaj z jakimś zespołem, może Ci pożyczą na wypad. Jak Cię nie wciągnie to koszt mały. Jak się będziesz wahał to będziesz mógł ponieść spore koszty na nic. Quote Link to post Share on other sites
matthi18 Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Weź spluwę od znajomych lub zagadaj z jakimś zespołem, może Ci pożyczą na wypad. Jak Cię nie wciągnie to koszt mały. Dokładnie, na początek pożycz coś i zobacz czy cię wciągnie, tutaj masz link do wypożyczalni http://www.wasg.pl/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts