Paramonov95 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego kolimatora http://www.taiwangun.com/optyka_kolimatory/kolimator_tactical_sight_3_rails_1x30_a_c_m-1150.html Chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić ten kolimator i jak będzie pasował wizerunkiem do ak74. Nie mogłem znaleźć podobnego tematu tak więc postanowiłem zapytać. Ewentualnie jeżeli ten jest zły to proszę o propozycje jakiś innych kolimatorów wartych polecenia w granicach 100 zł. Z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam. Edited April 24, 2011 by Paramonov95 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 http://rus.mil.pl/forum/discussion/198/1/kolimator-pka/ Ten będzie wizualnie pasował do ak, jednak cena zapewne będzie dla Ciebie zaporowa. Kolimator z linku ktory podales będzie ok jeśli nie masz jakiś wygórowanych wymagań. Quote Link to post Share on other sites
Paramonov95 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 (edited) Ok dzięki wielkie za odpowiedz. Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy trzeba jakoś chronić kolimator przed strzałami? Edited April 24, 2011 by Paramonov95 Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 (edited) W lesie nie koniecznie, jednak do cqb przydała by się szybka ochronna na przednie szkiełko kolimatora (od strony lufy). Osobiście od 2 lat mam kolimatorek eotech552 z plastikiem przyklejonym na przednie szkiełko i do dziś działa, a gram w 90% cqb. Nie raz byłem świadkiem jak ludzie grający w lesie przychodzili na budynki i nagle tracili kolimatory, ale głównie eotechy bo tam szybka jest duża :/ Edited April 24, 2011 by Pawelo Quote Link to post Share on other sites
Paramonov95 Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 Ok to wszystko;p Dzięki za odpowiedz. Ja mam zamiar się strzelać tylko w lesie. Do CQB mam inna replike. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts